ImpressumE&J BHV OPLEIDINGEN wil graag voldoen aan de nieuwe AVG richtlijnen. Via deze weg willen wij u laten weten hoe wij om gaan met uw NAW-gegevens en waar we ze voor gebruiken. 
De belangrijkste wijziging is dat wij aantoonbaar moeten kunnen maken dat wij toestemming hebben om uw gegevens te verzamelen.


Welke gegevens verzamelen wij:

NAW- gegevens, geboortedatum, mailadres, verlopen van certificaten en bestellingen.


Waarom verzamelen wij deze gegevens:

E&J BHV OPLEIDINGEN heeft deze gegevens nodig voor het uitvoeren van de overeenkomst en voor het verbeteren uw klant ervaring/ klantenservice. Zo kunnen wij in de gaten houden wanneer uw BHV, BLS en/of EHBO certificaat verloopt en kunnen wij u tijdig op de hoogte stellen. Tevens kunnen wij onze producten en diensten beter aanpassen op de vraag van onze klanten. Mocht er een recall zijn van een product dan moeten wij u weten te bereiken


Hoe verzamelen we deze gegevens:

Tijdens uw cursus aanvraag via ww.ejeerstehulp.nl .


Waar worden uw gegevens opgeslagen en met wie worden ze gedeeld:

Certificeringsinstituut voor beroepsopleiding en training (CIBOT) --> verwerken e-learning accounts 
Nederlandse reanimatie raad (NRR) --> verwerken certificaten ( indien van toepassing )

Nick Kouw ---> 2e contact persoon binnen E&J BHV hij is in staat om alle gegevens van en voor E&J BHV,opmaken e-learning accounts, opmaken mail, opmaken facturen en eventueel afhandelen van al het communicatieverkeer tussen cursisten en directeur.


Wij delen uw gegevens alleen met derden als dit nodig is voor het uitvoeren van de overeenkomst. Uw gegevens worden nooit voor commerciƫle doeleinden met derden gedeeld.


Wij hebben uw toestemming nodig!

Wij hebben voor onze dagelijkse werkzaamheden uw gegevens nodig. Voor verwerken van uw certificaten en verzenden van bestellingen en het verbeteren van onze producten en diensten. Uw gegevens zijn daarvoor erg belangrijk. Daarom willen wij u graag nog een keer uw toestemming vragen. Op deze mail kan u een duidelijke ja of nee gegeven. 


Als het antwoord NEE is worden uw gegevens verwijderd. 


Dit betekend dat u niet meer door ons op de hoogte gebracht zal worden over het vervallen van uw certificaten. Wettelijk verplicht zullen wij echter altijd uw gegevens moeten bewaren voor een eventuele recall. Als u geen producten heeft afgenomen bij ons zult u compleet uit ons bestand verwijderen.

Mijn gegevens zijn:

Jason Hengeveld

Directeur E&J BHV OPLEIDINGEN 

Briljant 54 

1703 GR Heerhugowaard.

Tel: 06 24 88 91 57 

[email protected]
info@[email protected]

www.ejeerstejhulp.nl
Kvknummer: 58849521